Dagens Låt

Så jäkla bra! ♥  

Sinister

Godmorgon!
 
Tisdag idag, pallar inte... Sitter just nu och har produktionsutrustning i tvåornas klassrum för deras stolar är skönare hehe. Är trött som in i helvete vill bara åka hem till min säng och sova för all evighet. Går till tio över fyra också, fml. Har på mig värsta mjukisbyxorna och hoodtröja så bara de är ett tecken på att jag är trött.
Nog med mitt klagande, igår klädde vi julgranen så nu är det jultider på riktigt. De enda som suger är att all snö har smällt + att jag inte har någon chokladkalender. 
Kollade precis på världens äckligaste trailer till en film som heter 'Sinister'. Jag har den på datorn men vetefan om jag ska kolla den, kommer få mardrömmar känns det som. 
Nu måste jag avsluta, läraren ska gå igenom något... skriver när jag har tid.
 
Här har ni trailern!

Tredje Advent

Hello, lovely blog!
 
Long time, no see. De va typ 10 dagar sen jag skrev sist. Till mitt försvar har jag haft nationellt prov o.s.v. att göra. Det har till och med hunnit bli tredje advent, snart är det äntligen jul. 
 
Sen jag skrev sist har det också hunnit vara lucia. Jag va tärna i vår skolas luciatåg. De som va med sov över på skolan natten till lucia och det var riktigt kul. Jag fick ca 3 timmars sömn så när jag kom hem på eftermiddagen somnade jag dirr. Bussresan hem var ett rent helvete... kommer inte ens skriva om den för jag blir fly förbannad bara att tänka på den.
 
Denna helgen har jag gjort nada. I fredes var det ff och igår var alla i familjen borta så det va bara jag och hundarna hemma. Då låg jag bara och kollade på TV-serien 'Weeds' som jag fastnat lite för. I fredes försökte jag mig på att sminka Rebecka men de blev ju lite som de blev. Tog lite bilder på henne som jag hade tänkt redigera och lägga ut.
 
Just nu sitter jag och kollar på 'Snooki & JWOWW', det är sånt weekend break så det är flera avsnitt i rad. Men nu ska jag ner och äta "frukost" och sen ska jag börja skriva lite på en redovisning jg har i morgon i engelska. 
Skriver mer när jag har tid. 
 
Ha en bra söndag!
 Jag på Lucian
 

Thursday

Godmorgon!
 
Har inte skrivit på ett tag därför mitt internet där hemma har inte funkat förens nu. Det har inte hänt något speciellt sen i jag bloggade sist så ni har inte missat något. 
Jag måste snart ladda upp bilderna som jag lovat er men som sagt så funkade inte internetet...
Just nu har jag franska men vi sitter bara och kollar film, utan lärare.
Har även laddat ner lite filmer som jag längtat efter, bl.a. Hamilton 2 och Stolen.
Imorgon är det fredag och då är det entligen heelg, längtar.
Ska fortsätta kolla på filmen nu så jag skriver senare.
Ha en bra dag!

Monday

Godmorgon!
 
Jag kunde inte blogga igår då mitt internet låg nere, typiskt...
Idag är det måndag, ny vecka och sånt. Är rätt så jättetrött men vad ska man göra åt saken?
Just nu har jag kemi, vi skriver en laborationsrapport. Jag klämde mitt pekfinger i mitt skåp innan jag de gjorde AS ONT.
Har inte tid att skriva mer, bloggar senare.
Ha en bra dag!
 

Snow

Godmorgon!
Idag vaknade jag faktist runt nio-tiden och har varit vaken sen dess. Det var riktigt mysigt att vakna idag för jag hade mitt element igång så det var varmt i rummet plus att jag sov med tre täcken och en filt. Ville verkligen inte gå upp med jag kunde inte somna om så det var lika bra att gå upp.
Hittills idag har jag ätit frulle och laddat över lite bilder från mobilen till datorn, bl.a. från min shopping och SHM i måndes. 
Första snön har lagt sig här i Skåne så då kan jag gissa att det gjort de i resten av Sverige också. Det bästa är att
den har lagt sig också så de har inte än blivit slask och sånt mög. än.
 
Har fixat min header också.
Älskar verkligen bilder av rymden och typsnittet jag har på texten. 
Det är verkligen á la Vendela style. hehe
 
Nu ska jag strax göra iordning mig lite inför idag, ska ju till julskyltningen i Helsingborg med Nicole. 
Idag är det förresten första advent. Det är snart dax att skriva önskelista också, vet dock inte vad jag ska önska mig...
Mamma håller på att sätta upp en massa julpynt i huset, älskart!
Nu måste jag sätta igång så jag blir färdig någon gång, uppdaterar ikväll.
Ha en bra söndag! 
När första ljuset brinner,
står julens dörr på glänt,
och alla människor glädjas,
att fira få advent.
 

1st december

Go'kväll kära läsare.
Som ni säkert ser i rubriken så har det redan hunnit bli december. A friend of mine skrev på sin blogg igår ett inlägg om hur tiden har gått så fort och jag håller helt och hållet med henne.
 
Jag kommer så väl ihåg nyår 2011-12 när min gamla klass plus några andra hade fest hos en tjej i min gamla klass.
 
Jag kommer även ihåg min klassresa till London (i början av April/påsklovet) som jag aldrig kommer glömma.
Jag kommer ihåg alla de fester som min klass plus resten av niorna hade under vårterminen.
 
Jag kommer ihåg dagen då jag tillbringade min sista dag som elev på min grundskola då jag och mina vänner stod på scenen och grät fram texten till låten 'Graduation' och när jag tog emot mitt betyg. En dag fylld med tårar, jag kunde knappt tro att jag verkligen skulle lämna skolan som jag inprincip vuxit upp i, att det var min tur att ta farväl. 
 
Jag minns när jag stod med mitt brev i mina darrande händer där det stod vilken skola jag kom in på.
Jag minns första dagen på gymnasiet när man satt där och hade fjärilar i magen och alla kollade på varandra med värsta uggleögonen. Man var helt ensam och kände inte en enda själ, en väldigt obehaglig situaion. 
 
Nu har jag lärt känna alla mer eller mindre i min klass och vissa i efter av årskurserna och har verkligen underbara vänner. Vi har snart tagit oss igenom höstterminen tillsammans och det har gått kusligt fort. 
Det känns som en evighet sen jag gick i nian av allt det men att det ändån gått fort, wierd. 
Carpe Dien people, Carpe Diem.
 
Nog om tiden.
Igår efter skolan gjorde jag typ inget tills jag, pappa, mamma åkte till en affär som jag inte vet namnet på. Jag gick in i affären tomhänt men gick ut med två Baron väskor *hallelujah moment*. Jag är fortfarande asglad! 
Efter det stack vi in en kort runda på Väla och kollade bl.a. på vinterskor. Hittade några snygga om jag in love with, hoppas iallafall ett par blir mina en dag!
Sen stack vi till IKEA och där åt jag mitt första julbord. Det var helt okej!
 
Idag har jag bara slöat och städat mitt rum. Har även fotat min shopping från förra helgen som jag ska lägga upp senast imorgon. 
Jag måste verkligen köpa en chokladkalender också. Kommer aldrig i hela mitt liv växa ifrån det, det är tradition.
Har hittat en bild jag vill ha som header här på bloggen men hittar verkligen inget program till min MacBook *suck*.
 
Det positiva med att det är December är att det börjar bli vinter och juletider. Älskar att gå i Helsingborg mot kvällen och se alla juldekorationer, mys!
In matter of fact, imorgon är det julskyltning i Helsingborg och då jag jag dit med min vän Nicole. Det ska bli kul att träffa henne igen. Jag ska försöka fota lite bilder till bloggen också.
 
Nu känner jag att inlägget är långt nog så jag avslutar här.
Dags att trycka igång en bra film på datorn för resten av kvällen. 
Ha det bra alla!