Höstlov & stormen Simone

Gud vad tiden går fort. Min praktik är redan över och jag har höstlov.
Mina två veckor på praktiken har varit bra och jag kan inte riktigt avgöra vilken plats som varit bäst. På min andra praktikplats skedde det en liten olycka och jag var ett vittne. Jag kan nog inte berätta själva olyckan men personen som drabbades mår bra och företaget har hanterat det väldigt bra. Om det hade hänt mig något vet jag att jag är i trygga händer.
 
I fredags var det fest i Stoby. Jag personligen hade inte så kul som jag hoppats på. Ni vet när man taggar jätte mycket till en fest men sen visade sig inte vara lika kul som man hade tänkt sig. Att man överskattat det/haft för stora förväntningar. Men det var väl trevligt ändån!
 
Idag är det ju måndag och jag skulle egentligen iväg och fira min vän Ida som fyller år idag. Men jag vågar inte lämna huset nu när det är storm. Det är klass 3-varning och allt. Man ska inte underskatta mother nature (här och här kan du läsa om stormen Simone).
Det blir väl att ha myskväll eller något i den stilen. Men jag kommer antagligen vara skiträdd och be för mitt liv att överleva för mitt huvud ska alltid överdriva.

Praktik

Förra veckan bestod av: 1 plugg, 2 plugg, 3 plugg.
Skulle dessutom förbereda mig inför denna och nästa veckas praktik. Denna veckan är jag i labbet på Gelita och nästa vecka är jag på penta/syror inne på insudtriområdet i Perstorp.
Det är såå skönt att inte behöva gå i skolan på tre veckor, höstlovet är direkt efter praktiken. Underbart!
 
Hittills på labbet har det varit bra. Det är sjukt svåra ord (på latin?!) och jag har svårt för att förstå laborationerna vi gör. Vi har inte kommit så pass långt i biologin.
Men jag försöker så gott jag kan!
 
Jag har fått göra egna prover och kände mig riktigt proffsig haha. Har dessutom labbrock så jag lever mig riktigt in i rollen. Dexters laboratorium 2.0.
 
Det segaste än nog att komma upp på morgonen, jag är verkligen ingen morgonmänniska.
Ska gå och duscha nu så jag kommer i säng i tid.
 
Herregud, kolla påsarna under mina ögon!  Tvättbjörnen Vendela is in tha' house.

Veronica Maggios nya album

Som ni ser så har jag lagt ut min shopping från London. Det blev inte så jättemycket shopping nu när jag kollar i efterhand. Men jag är nöjd med mina köp!
 
Idag har det inte hänt så mycket, det har varit en slö söndag. Jag vaknade vid kanske elva för att äta frukost och sen hände det inte mycket. Jag har kollat YouTube, spelat Temple Run, gjort engelskaläxa, fotat och redigerat bilderna på shoppingen och lyssnat på Veronica Maggios nya album, Handen i fickan fast jag bryr mig.
Jag tycker hennes nya album är riktigt bra! Mina favoritlåtar hittils är Sergels torg och Hela huset. Lugna och riktigt sköna låtar.
Är hungrig så ska gå och äta en avocado nu.
Adiós!
Jag vet, det är slut
Vad gör väl det om 100 år, när vi är tillbaks på 0?
Jag vet att du vill ha det så
Men vad spelar det för jävla roll, om det inte kan bli vi nån gång?
Vad finns det då att bry sig om, över plattorna på Sergels torg?
 
Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu

Londonshopping

Victoria's Secret
 
Primark
Har ni frågor angående priser o.s.v. kan ni kommentera detta inlägget så kollar jag upp det!
Anledningen till att jag inte skrev upp priserna nu är för att det skulle ta väldigt lång tid att kolla upp och sen skriva ner det.


Ändring i bloggdesignen ännu en gång

Som ni ser i rubriken och förhoppningsvis på hela bloggen så har jag ännu en gång ändrat i min bloggdesign. Jag tycker det är skitsvårt att hålla mig till en design ett längre tag då jag aldrig blir nöjd. Jag älskar att pilla runder bland koderna och stilmallen men förhoppningsvis får denna designen stanna kvar ett tag. Appropå bloggdesign så gjorde jag en bloggdesign till min kompis Madeleine innan idag. Det var antagligen därför jag fick kli i fingrarna och var tvungen att ändra i min också. Hennes blogg är helt ny och det kan hända att bloggen är helt tom, men ni kan hitta hennes blogg här
 
Annars idag har jag städat mitt rum och äntligen packat upp min resväska. Jag är alltid så seg på att packa upp saker, men nu är det gjort! Mina saker som jag shoppade i London ligger på sängen vikt och fint och bara väntar på att bli fotograferade. Tror jag fotograferar det nu ikväll.
Och när jag ändån är inne på kläder så är jag verkligen i behov av en klädställning! Jag får inte in shoppingen från London i min garderob. Jag har så mycket kläder som jag inte använder men jag kan inte heller göra mig av med dem. Tough life... 
Jag har hittat en fin och billig klädställning som jag verkligen hade behövt. Ber till gudarna att den blir min!
 
Nu ska jag duscha och sen på med myskläder, kanske göra en kopp te eller något. Det blir nog någon bra film ikväll också. 

150 dagar kvar

Det är nu kväll och jag mår lite bättre än vad jag gjorde i morse. Har nästan bara sovit idag och allmänt lökat i sängen. Igårkväll förberedde jag Rebeckas saker som jag införskaffade i London. Jag la det snyggt och prydligt på hennes säng, go hard or go home. Jag ljög för henne att jag inte hunnit med allt när jag i sjävla verket hade hunnit så det var extra roligt att överraska henne. Och eftersom att jag har världens dåligaste tålamod när det gäller att behöva vänta för att ge folk överraskningar/presenter så gick denna dagen extra långsamt. Men när hon väl fick se det så blev hon jätteglad och jag ännu gladare. Sen blev det visning av min shopping i London.
 
Strax ska jag och Rebecka slå på en film, The Bling Ring, och ha lite fredagsmys. Det är sällan det händer så det ska bli kul.
 
En annan sak som är lite rolig är att jag blir 18 år om 150 dagar. På ett sätt känns det lite läskigt att det är så nära nu för det har alltid varit den siffran som alltid varit så långt bort. Och nu helt plötsligt är dagen snart här? 
Det ska bli spännande att ta ett steg in i vuxenvärlden men jag vill heller inte lämna tonårsvärlden. Där är man lite både och, både vuxen och barn. Visst, man är tonåring fram tills dagen man fyller 20, men man är inte tonåring på samma sätt som man var innan 18.
Men eftersom att det förr eller senare kommer hända är det ingen idé att se det negativt, det är mycket bättre att istället ta vara på den tid man har kvar.
 

Sjuk

Ush vilken dålig uppdatering det varit på sista tiden. Det har hunnit hända en massa saker sen jag skrev sist, bl.a. ettornas inspark och har varit i London med min klass. Vi lyfte i lördags och kom hem i tisdags. Det var full rulle alla fyra dagar och den enda tiden jag fick chans till att vila var på natten när jag sov på tok för lite timmar. Jag var verkligen slutkörd när jag kom hem i tisdags natt och kraschade direkt i sängen.
 
Eftersom jag går på den skola jag går på så var det lektion 08:15 direkt på morgonen efter, trots den långa och utmattande resan. Som tur var så satt vi bara och lyssnade på en person från fabriken som föreläste lite om säkerheten inför praktik och sommarjobb. Men jag har nog aldrig fått kämpa så hårt att hålla ögonen öppna som jag gjorde då.
 
Efter lunchen stack jag hem för jag mådde inte bra och mår fortfarande inte bra. Jag var hemma från skolan igår också och sov verkligen hela dagen. Idag är jag också hemma från skolan för jag mår som sagt inte bra. Orkar inte ens packa upp min resväska. 
 
Just nu är det tidig fredagsmorgon och jag ligger i sängen med Issa och har precis slukat en stor kopp te i hopp om att må lite bättre. När jag skrivit klart detta inlägget hade jag tänkt somna om och vila så gott det går. Sen får jag antagligen göra lite skolarbete för att inte hamna back för mycket. 
 
Hoppas ni läsare har en betydligt bättre fredag än jag!