Thursday

Godmorgon!
 
Det har gått några dagar sen jag bloggade sist. I måndes var det stenhårt plugg inför fysikprovet och i tisdes hade jag fullt upp. Direkt efter skolan åkte jag på ett möte i Billesholm och efter det stack jag och tränade. Jag provade passet 'Core' för första gången och det var riktigt tufft men skönt. 
Igår va jag bara allmänt trött och orkade inte blogga men nu är jag på banan igen!
 
Just nu sitter jag i skolan och har kinesiska. Det är värsta stormen utanför, hörde någonting om klass 2-varning. Skönt att man sitter inne i ett varmt klassrum. Hela Facebook bombas med en massa klagomål på vädret men tror inte att vädergudarna direkt kommer lyssna på deras statusar. Onödigt.
 
Ikväll ska testa ett pass som heter 'PowerStep' och jag hoppas det är bra. Men all träning är ju bra.
Skriver senare när jag har tid.
 
Ha en bra dag!

Sunday

Heej läsare!
 
Just nu sitter jag i mitt rum nyduschad och ska strax göra i ordning mig. Ska ju på bio ikväll. Det blir bara några sköna kläder plus lite smink. Orkar inte föna och platta mitt hår. Eller sitta i värsta kläderna.
 
Idag har jag varit på två träningspass, 'Core on the ball' och 'PowerYoga'. Det var riktigt skönt. 
När jag kom hem åt jag en supergod frukost och försökte även blanda ihop en chailatte med sirapet och det blev rätt bra. Den (sirapen) är redan slut och jag har mina funderingar på hur jag ska ändra receptet för att den ska bli perfecto. Vill ju inte ge er ett halvdant recept.
Men nu måste jag välja kläder o.s.v. 
 
Njut av den sista tiden på helgen! 
 
Nu när jag ska på bio kom jag och tänka på låten 'Cinema' av Benny Benassi ft. Gary Go. Kommer ihåg när ja va yngre när jag gick på ett discotek, Ekebo, och denna spelades. Haha memories ♡

Saturday

God kväll!
 
Hoppas ni alla har haft en bra lördag. Själv sitter jag här i köket nyduschad, har pluggat fysik och städat rummet idag. Jag har precis bokat biljetter till filmen 'Ego' som jag ska kolla på tillsammans med min syster imorgon. 
Imorgon ska jag även på två pass, först ett som heter 'Core on the Ball' och sen 'PowerYoga'. 
Skriver kanske mer sen för nu ska jag äta supergod mat. 
 
Ha en bra lördagskväll! 
Trailern till filmen 'Ego'

On My Way Home

Hej hej! 

Sitter just nu på tåget som strax ska ta mig hemåt. Hittade inte min älskade blus men hittade istället en stor och mysig kofta jag också velat ha plus ett fint nagellack. Har också en stor och god chailatte bredvid mig. Lägger ut bild på shoppingen när jag kommer hem. Skriver sen. 

Puss ♡ 


Friday

Hej kära läsare! 

Fredag eftermiddag, precis slutat skolan = HELG whop whop! Just nu är jag i skolan och ska strax gå till tåget. Jag ska in till Helsingborg och shoppa lite kläder jag länge velat ha. Sen bär det av hemåt för att städa rummet, tvätta kläder och sedan kolla på någon bra film. Det kan inte bli bättre! 
Imorgon och på söndag blir det stenhårt plugg inför fysiken på tisdag. Jag ska dock gå på bio med Rebecka på söndag kväll. 
Skriver senare för nu måste jag till tåget. 

Ha en überbra fredag! 

Tired

Godmorgon!
 
Torsdag idag, snart helg och det ska bli skönt. Jag måste dock plugga hela tiden inför mitt prov på tisdag.
Just nu sitter jag i skolan och har kinesiska. I början fattade jag ingenting men nu går det bättre. Kan t.o.m läsa lite tecken.
Jag ska kanske hem efter denna lektionen för jag mår inte så bra. Jag mår smått illa, fryser och har ont i huvudet. Har håla nu efter kinesiskan så jag ska nog göra lite engelska och sen sticker hem. Vet inte riktigt. Skriver sen.
 
Ha en bra dag!

Ångest

Fan! Fan! Fan!
Skulle ju som sagt tränat idag MEN jag vaknade typ fem minuter innan passet skulle starta så jag missade de... Blir så himla irriterad på mig själv, detta passet är bara tre gånger och nästa vecka är den sista gången. Fan också...
I morgon finns det inga pass så då tänkte jag ge mig ut på en powerwalk. Det är skönt att också få gå ut och få frisk luft, för mig är det viktigt med variation i tränigen så det inte bara är samma sak hela tiden.
Jag är en person som gillar vara för mig själv ibland och bara tänka. När jag är ute och powerwalkar är det ett ypperligt tillfälle att rensa mina tankar. 
 Måste också börja plugga fysik imorgon, har prov på tisdag och jag är jätte nervös. Hoppas verkligen det kommer gå bra.
Men nu ska jag sova så jag skriver mer imorgon. 
 
Godnatt!
 Lilla jag med mina störa gröna ögon. Knappt ful.

After School

God eftermiddag!
 
Ligger just nu i sängen och kollar lite 'Desperate Housewives'. Jag ska strax ta en liten powernap innan jag ska träna och sen när jag tränat klart ska jag nog plugga lite matte och fysik. Jag ska också se till att somna i tid ikväll. Det märks rätt rejält att jag inte sovit bra eller länge inatt.
Men nu ska jag sova ett tag.
Chiao!
 

Träningsvärk

Godmorgon! 

Just nu sitter jag på tåget in till skolan. Min träningsvärk gör löjligt ont, vill bara dö. Särskilt när man suttit stilla länge också...
Hoppas de släpper lite under dagen iallafall. Senare idag ska jag nog bara läsa fysik och kanske franska, har fysikprov på tisdag. Sen ska jag också träna. 
Hoppas jag hinner blogga lite under skoldagen, vi har ganska tight tema. 

Ha en bra dag!

Vallåsen

Hej alla fans! skämt åsido...
 
Just nu sitter jag i sängen nyduschad och ska strax sova. Idag har jag varit på Vallåsen och åkt skidor. 
Jag har bara åkt skidor två gånger tidigare i mitt liv (båda gångerna på Vallåsen) så jag är fortfarande lite nojjig för att åka de lite svårare backarna.
 
 
Lärde en tjej i min klass att åka skidor då det var hennes första gång och hon ramlade endast TVÅ gånger under hela dagen *stolt skidlärare over here*.
Hade lite träningsvärk från gårdagens pass (thank God att stretchingen va bra) och för er som aldrig åkt skidor så måste man hela tiden jobba med sina ben, särskilt lår och rumpa, så här sitter jag med världens träningsvärk.Men det känns bra för då vet man att man har varit riktigt aktiv idag.
 
Skulle egentligen gått på ett träningspass idag som heter 'Core' men jag kände att jag rört mig tillräckligt idag plus att jag va väldigt trött när jag kom hem eftersom att jag gick upp fem i morse.
Men imorgon ska jag på ett pass som heter 'Cardio Intervall' så det taggar jag till!
 
Nu ska lilla jag gå och sova. Behöver samla krafter tills imorgon.
 
Godnatt!
Bilder från idag som jag tog lite snabbt. Zero redigering.