Wednesday

Hej!
 
Detta blir ännu ett kort inlägg för jag ska strax gå och duscha och sen ska jag in till Helsingborg och gå runder med Johanna. Hoppas det inte börjar regna eller något!
  
Har inte lagt ut bilderna och videos från helgen än. Hade tänkt lägga ut dem på YouTube men jag har aldrig gjort det förut så det tar lite tid. Men nästan alla bilder är redigerade och klara.

Landskronakarnevalen II

Hej!
 
Det blir ännu ett snabbt inlägg idag för jag ska strax in och duscha och sen fixa mig.
Ska dra till Landskrona idag igen, fast bara med Ida. Vi hade tänkt se Zara Larsson, Far och Son, och Svenska Akademien. Inlägg men bilder, videos osv kommer upp när jag har tid.

Dagens Låt

Låten är fransk som kanske inte är det vanligaste, men gud så bra den är!
Où t'es? Papaoutai?
Où t'es? Papaoutai?
Où t'es? Papaoutai?
Outai outai où papaoutai?

Landskronakarnevalen I

Hej!
 
Detta blir ett snabbt inlägg för jag ska strax in i duschen och sen göra iordning mig inför Landskronakarnevalen. Jag ska in dit med Johanna, Cassi, Robin, Ida och Madeleine. Rebecka och Elin ska kanske gå med oss en liten stund också. Idag spelar Mange Schmidt, De Vet Du ochPanda Da Panda. Kommer vara wild and crazy när Panda Da Panda spelar. Gaaaah! 
 
Ska försöka ta lite bilder och kanske filma lite. Beror på om min kameras batteri håller ut. 
Men nu måste jag duscha. Hurry hurry!

Clean & Clear

Hejsan!
 
Ett tag sen jag bloggade men I'm back. Jag har gjort en superliten uppdatering i bloggdesignen som ni kan se överst i menyn. Två nedräkningar till två datum jag ser fram emot. De ena är till min 18-årsdag och de andra är till  min resa till London som jag ska göra i höst. Som ni ser är det exakt 80 dagar tills dess. Men det kommer ett separat inlägg ang. det!
 
Annars på senaste tiden har det inte hänt något märkvärdigt. Nu på fredag och lördag ska jag till Landskronakarnevalen för att b.la. se Panda Da Panda, Mange Schmidt, De Vet Du, Svenska Akademien och kanske typ Zara Larsson. 
 
Men nu när jag skrivit klart här ska jag städa, damma, dammsuga, rensa, vädra rummet samt att torka av möbler. Riktig hardcore-städning. Brukaraldrig damma och torka hyllor och sånt vilket jag borde för det påverkar mig negativt som pollenallergiker. Kommer inte ihåg när jag rensade mitt rum på saker sist. Not good. 
 
Ready, set, CLEAN!