Välkommen till min nya blogg!

Som ni ser i rubriken så är de här min nya blogg. Jag har drivit bloggar tidigare i mitt liv (startade min första hösten 2009 när jag började högstadiet), typ fyra stycken haha. I mina tidigare bloggar sög min uppadering då jag inte kunde blogga under dagens gång i typ skolan för jag hade ingen dator och där fanns inga blogg-appar till mobilen. Jag hoppas att min uppdatering blir bättre på denna bloggen för nu har jag tillgång till det mer än innan.
 
Anyways, för er som inte vet vem jag är så heter jag Vendela Freundt och bor i Skåne i en liten by utanför Helsingorg som heter Bjuv. Jag är född år -96 så jag har precis börjat första ring på gymnasiet. Jag går på Perstorp Gymnasium som obviosly ligger i Perstorp. Det är en så kallad "plugglinje" så efter skolan är det rätt så mycket plugg för min del. 
 
Som ni kanske ser i menyn så finns det en massa kategorier som fortfarande är tomma. På en av dom står det 'träning & hälsa'. Just nu har jag varit förskyld rätt länge men efter höstlovet så ska jag komma igång med träningen. Mitt gymnasium ägs av Perstorp AB så vi de anställda delar något som heter Persgården där vi bl.a. äter skollunch och har idrott, men dom har också ett gym där vi har gratis tillgång.
Jag hade tänkt dela med mig av "min resa" där jag t.ex. skriver mitt träningsschema, tips på appar, bra träningskläder, min kost m.m. för dom som kanske vill följa med mig på "min resa" eller de som vill ha guidelines och inte riktigt vet själva hur dom ska göra. Jag har också en kategori som heter 'recept' där jag ibland kommer lägga in olika nyttiga recept. Det kommer inte bli sånna Gordon Ramsay recept det blir mer enkla och snabba recept, jag är ju trots allt bara 16 år.
 
Där finns en massa andra kategorier som ni så småningom kommer se fyllas med inlägg men de kategorier jag precis skrev om kommer bli de jag hinner skriva i mest då de så småningom blir en stor del av min vardag. 
 
Oj, nu blev inlägget långt så jag rundar av det här. Jag har tusen saker till att berätta om mig men de får ni reda på efter hand. Jag kanske hinner skriva ett inlägg till ikväll, får se. 
Ni får ha de bra så länge!