Favoriter i repis


Krasslig

Måndag är här igen men jag sitter hemma och är förkyld + har ont i magen. Jag sitter här i soffan med hundarna bredvid mig, min tredje kopp te på bordet och 'Kourtney and Kim Take Miami' i bakgrunden på TV:n. Om exakt en månad ska jag till Paris och i avsnittet som går på TV:n är de i Paris. Som jag längtar! Jag har aldrig varit i Frankrike förut och det ska bli såå kul!
 
Jag gör lite skolarbete också så jag inte missar för mycket i skolan. Kände att jag behövde en liten paus så passade på att blogga. När jag tog ut hundarna innan idag märkte jag hur fint vårväder det var. Klarblå himmel och solen stekte på. Synd att jag mår dåligt och måste stanna inne... Får pallra mig till skolan imorgon så jag inte missar allt för mycket, så jag får hoppas att vårvädret stannar ett tag till!

18 år

Då var dagen här då, nu är jag officiellt 18 år och myndig. Det känns lite konstigt att dagen är här och att jag faktist är 18 år nu. Men jag är taggad som fan till livet som jag nu har framför mig som myndig. Ett kliv in i vuxenvärlden!
 
Dagen började med att mina föräldrar väckte mig med sång och presenter. Jag blev jätteglad och jättenöjd med mina presenter! Jag fick en parfym från Giorgio Armani som heter , 1-års pernumeration på GLOSSYBOX och 1000:-
 
Brukar aldrig fixa mig på vardagar men idag kände jag att det var läge att göra det för hur många gånger fyller man 18 år? Så håret lockades och sminket applicerades på ansiktet and then I was ready to go!
 
Dagen tillbringades i skolan och man fick några gratulationer. Efter skolan åkte jag hem trött som ett as och vilade ett litet tag innan det var dags för middag. Efter det blev det glassmys med föräldrarna + hundarna framför TV:n i soffan. 
Och nu har jag precis duschat och tackat för alla gratulationer på Facebook, kommer somna vilken sekund som helst.
 
Hoppas ni läsare också haft en bra dag trots att det är måndag. Första gången på länge som jag sett fram emot en måndag.