Friday

God förmiddag kära läsare!
Just nu befinner jag mig i ett klassrum och har franska. Gillar faktist franska trots att jag är riktigt dålig på de. Alla andra är värsta bra på de. 
It's friday, friday och de betyder helg, woho. Denna veckan har gått riktigt snabbt, för snabbt. 
Bloggade som vanligt aldrig när jag säger att jag ska för när jag kommer hem så kraschar jag i sängen och stannar där efter avdagen. Har ofta huvudvärk när jag kommer hem från skolan då de ALLTID är hög ljudvolym där. Därför gillar jag att bara precis komma hem och ta det lugnt för ett tag. 
Idag ska jag nog städa efter skolan, har inte gjort de än efter i måndes hehe... Hela mitt rum beståt för tillfället av säng typ. 
Har typ inget att skriva om... ska strax ha luciaträning och it blows. Man måste sjunga typ ashöga toner så man typ får gå på tå för att nå dem.
Börjar nu så bloggar senare. 
Ha en bra fredag people!
 

Right Now

Bonjour! Just nu har jag franska men vi har ingen lärare så vi kollar film. sköönt 
Har inte skrivit på ett tag med de beror på att i måndes var jag ju i Danmark och i tisdes somnade jag de första jag gjorde när jag kom hem och sov hela eftermiddagen. Igår pluggade jag inför ett kinesiska prov som jag precis hade med de gick inget vidare bra...
Har en massa bilder och videos från i måndes så jag hade tänkt skriva ett inlägg om den dagen i eftermiddag om jag hinner. Det var den bästa kvällen i mitt liv.
Jag måste lägga in bilderna från min senaste shopping också. 
Har absolut inget att skriva buhu. Försökte för någon dag sen göra ett inlägg men de klabbade satan som vanligt. Blir så sur!
Längar verkligen till det börjar snöa och tills alla julsaker kommer upp i hemmet. Drömmer mig bort till en mörk snöig, kall och julig kväll då man sitter i soffan med en kopp te och pepparkakor och en varm mysig filt runt sig. Ååh ge mig!
Älskar verkligen tiden runt jul, det är så mysigt. De negativa är allt slask och mög. 
Kom precis på att det är torsdag idag, snart helg igen. Tiden går så fort, nyss va de måndag. 
Men nu måste jag avsluta och fortsätta kolla på filmen.
Ha en bra torsdag läsare!
 
 

Goodnight

Det blev aldrig ett inlägg med min shopping igår för jag orkade helt enkelt inte. Idag har jag bara städat på mitt rum och pluggat och taggat satan inför imorgon för då ska jag ju till Forum i Copenhagen och kolla ♥SHM♥. Jag kommer inte kunna sitta still imorgon i skolan, fan va peppad jag är! Men nu måste jag gå och sova så mycket jag kan, det blir en lång men sjukt awesome dag imorgon. Kommer filma och fota så mycket jag kan och dela med mig av det till er. Här är en gammal med väldigt fin låt som jag lyssnat på nu ikväll för att tagga ner lite. 
Godnatt!
 

Just Nu

Hej allesammans! Hoppas att alla har haft en hittills bra helg, själv har vart iväg i Helsingborg och på Väla hela dagen. Jag skulle egentligen bara handla någon partytopp till SHM men det följde med lite fler kassar än förväntat. Det var SKITSVÅRT att hitta rätt topp men sen hittade jag en till slut. 
Jag kommer lägga upp lite bilder sen på vad jag handlade i ett separat inlägg. 
Just nu ligger jag i sängen under mitt täcke och kollar desperate housewifes men pappa ropade precis att det är middag så jag måste avsluta nu, skriver senare. Ha en bra lördagskväll!

 
 

Long Time No See

De var typ en månad sen jag skrev här och jag som sa att uppdateringen skulle bli bra haha. 
Jag har velat skriva men så har jag vart otroligt lat så de har inte blivit av. När jag har haft tråkigt på raster har jag hunnit ändra om min design lite så det är ju ett plus. Jag testade faktist en gång att blogga från mobilen med det är otroligt dålig täckning när jag åker tåg så inlägget kom aldrig upp... Men nog med ursäkter osv. 
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Jag hatar torsdagar för nu på morgonen så har jag först kinesiska och sen franska direkt efter, döö....
Några saker som är positivt är att Green Days andra album av tre som heter ¡DOS! har kommit ut nyligen. Längtar tills jag får höra hela! Dessutom har jag precis fått min månadspeng och lön från höstlovet så jag är en rich bitch just nu. Det absolut positiva i mitt liv just nu är att jag och tre vänner från klassen ska till Copenhagen på måndag och se SWEDISH HOUSE MAFIA! Det kommer bli såå kul och jag ska ta massvis med bilder och filma till batteriet tar slut. 
Jag måste avsluta nu för min lektion börjar, jag tror jag uppdaterar mer senare idag. Så länge ger jag er en eftermovie från Tomorrowland 2012. Sjukt bra!
Ha en bra dag kära läsare! :)