Tomorrowland Aftermovie 2013


Måndag + ändringar i designen

God morgon!
 
Sitter just nu i skolan och ska ha franska. Vi ska göra ett reportage. Idag har jag hittills hunnit ha idrott och jag är helt slö i kroppen sen igår. 
 
För det första pissregnade det hela eftermiddagen igår. Jag skulle först gå hem till Nicole och hämta min cykel och sen hemåt igen. Blev dyngsur. Därefter åt jag en macka, bytade om, och cyklade upp till ett träningspass (F.I.T). Blev dyngsur igen.
Passet gick inte så bra. Jag var efter i övningarna (glömde repskap på stationer och fick spinga och hämta det hela tiden) och min kropp orkade typ ingenting. Men det blir bättre med tiden!
Sen cyklade jag hem. Blev dyngsur. Väl hemma duschade jag och kraschade ihop i sängen. Jag var så fruktansvärt trött och somnade direkt. 
Hoppas denna dagen blir lite bättre iallafall. Ska på ett pass idag också, PowerStep. Sen blir det plugg.

Dagens Låt

 
This is how to be a heartbreaker
Boys they like a little danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you

How to be a heartbreaker
Boys they like the look of danger
We'll get him falling for a stranger, a player
Singing I lo-lo-love you
At least I think I do!

Cause I lo-lo-lo-love you.

Things I Love About Fall

Hur man man inte älska hösten?!

Jag personligen ÄLSKAR hösten!
Som jag nämnt tidigare så är jag en kallblodig person som blir alldeles för varm på sommaren. Hösten och vintern är årstiderna för min kroppstemperatur. Jag gillar tanken av att frysa och då kunna ta på mig en oversize tröja eller vira en varm och gosig filt runt mig. Eller att ta på sig tjockstrumpor.
Men en av de mest fantastiska sakerna på hösten är när löven ändrar färg.
SÅ MAGISKT FINT DET ÄR! Älskar verkligen höstens fina färger. 
Faktumet att jag dessutom ska till London om 20 dagar förvärrar inte mina förväntningar av hösten.
 
Jag kan fortsätta i timmar om hur awesome hösten är, men istället har jag letat runder efter bilder på internet för att sammanfatta mina tankar angående hösten.
 
♥ ENJOY ♥

Sunday

Då var det söndag igen. Helgen går alldeles för fort. 
Hittills idag har jag hunnit ha min sista sovmorgon denna veckan och ska strax börja med dagens sysslor. Jag ska plugga, städa och tvätta kläder. Kanske inte haft världens roligaste och händelserika helg, men i slutändan känns det bra att ha allt gjort så man kan fokusera på annat i veckan.
 Uppdaterar när jag har något roligare att berätta.

Matteplugg

Hejsan!
 
Det är redan lördag, helgen går alldeles för fort!
 
Igår var det fredag och den dagen innehöll inget särskilt. Gick till skolan och var där tills tre då jag åkte hem igen. Väl hemma däckade jag i min säng till ungefär sju. Jag var uppe ganska länge på torsdagen och pluggade så jag vart rätt trött i huvudet.
 
Idag har jag pluggat matte hela dagen. Blev precis klar. Sitter och lyssnar på Hardwell's konsert på Tomorrowland från i år.
Jag tycker han, Otto Knows, David Guetta, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell, Sebastian Ingrosso och Alesso vart bäst i år. Kan knappt bärga mig tills jag själv står på Tomorrowland. Såå taggad! Största drömmen är att vara den på scen men den drömmen är långt borta.
 
Jag älskar att sitta i en house-psykos med stora hörlurar som stänger ute hela världen. Bara sitta där i över en timme och få rysningar över hur bra musiken är. 
 
Men nog om det. Ska sätta på någon film eller TV-serie och njuta av denna lördagskväll.
 
♥ ENJOY WORLDWIDE HOUSE MAFIA ♥

Körning

Hej!
 
Imorgon är det helg, tjoho! Idag har dagen varit väldigt seg som alla andra skoldagar. Men har skrattat en hel del och tur är det.
Efter en lång dag i skolan kraschade jag i soffan och sov ett litet tag. Sen började jag så smått plugga innan jag skulle äta.
Efter middagen åkte jag och pappa och övningskörde på Findus parkering. Jag tycker att det gick dåligt för mig. Fick massa motorstopp och gjorde en massa andra fel. Men man lär ju sig av sina misstag. 
Sen jag kom hem har jag pluggat franska och ska sen duscha och läsa några kapitel i en bok som tillhör engelskan. 
 
Har ni hört Amanda Fondells nya låt? Jag tycker den är ganska bra.

Dagens Låt

 
I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR

Skolan tog över

Hej!
 
Vart ett litet tag sen jag skrev här. Sist var dagen innan skolan började. Idag är jag inne på andra skolveckan. Det blev en hyftat lugn mjukstart första veckan, hade bara en läxa. Och då kanske man undrar varför jag inte bloggat och det kan mitt skolschema svara på. Jag går 8:20-16:00 tre dagar i veckan, en dag till 16:30 och fredagar 15:10. Efter en så lång skoldag första veckan efter ett ovanligt långt sommarlov så däckade min kropp totalt när jag kom hem. 
 
Denna veckan har jag pluggat mycket och bloggen har fått vara lidande. Måste prioritera rätt, skola först och sen bloggen. Vi har börjat med matten och det är så himla svårt. Inte svårt att räkna för man har ju en massa formler, men att förstå vad man gör och varför man gör så är skit svårt. Om någon undrar så handlar det om logaritmer.
 
I helgen vart det dessutom Bjuvsfestivalen(/kalaset som det numera kallas). Jag hade jävligt kul båda dagarna med härligt folk. Skönt att komma bort från vardagen och ha lite kul. 
 
Jag har fått hem sakerna som jag beställde sist jag bloggade. Tyvärr glömde jag fotografera det innan jag började använda sakerna. Ska visa er det någon dag!
 
Klockan är mycket och det är dags för min del att samla energi till morgondagen.
 
Godnatt!