Fortfarande förkyld

Då var det måndag igen...
Sitter just nu i skolan och har lunch. Orkade inte gå till matsalen så jag stannade i skolan och äter clementin istället. Kollar lite TV-serier också för att fördröja tiden.
I natt var det AMA's och Avicii tog hem en titel. Whop whop heja Sverige! Ska se om man kan kolla på det i repris.
 
Jag är fortfarande förkyld men inte lika mycket. Hoppas det går över för jag kan verkligen inte missa mer i skolan. 
 
Igår hann jag göra klart det som skulle göras vilket känns bra. Brukar aldrig hinna tvätta allt på helgen men igår lyckades jag. 
 
Ska fortsätta kolla på en TV-serie och njuta av att det för en gångs skull är tyst i klassrummet.
Såå trött...


Halsont + förkylning

Här sitter en rejält förskyld Vendela i sin skrivbordsstol och ska strax börja plugga.
Det är söndag idag och imorgon är det en ny vecka. Orkar inte. Som ni ser i rubriken så är jag åter igen sjuk, eller förkyld. Jag har en sån jobbig förkylning när man har ont i halsen och hela kroppen och inte orkar göra någoting. Blev förkyld redan i fredags men var ändån i skolan. Hade ett möte om studentmössorna efter skolan så var tvungen att gå dit.
 
Igår sov jag i princip hela dagen, var så himla utmattad och jag orkade inte göra ett smack. På kvällen blev det filmmys nere i soffan med filtar och te, Narnia gick på TVn. Himla länge sedan man såg den filmen!
 
Idag mår jag lite bättre iallafall. Jag är fortfarande inte frisk men jag har inte lika ont i kroppen som innan. I morse drack jag väldens godaste te. Det var en chai-te latte som var väldigt enkel att göra. Fick dessutom näsblod innan idag...
Har hunnit städa idag och håller just nu på att tvätta kläder.
 
Better start plugga.. *suck*

Lördag

Hey guys! Long time, no see!
 
Sitter just nu på mitt rum och kollar Keeping up with the Kardashians. Har precis duschat, rakat benen, smort in hela kroppen med body lotion, sprejat ner hela mig med en god mist från Victoria's Secret, Mango Temptation, sprejat håret med olja från Nashi Argan och som pricken över i:et smort in läpparna med mitt favorit lip balm från Burt's Bees med Açar Bär.
Världens bästa känsla! Älskar att skämma bort mig själv.
 
Har inte bloggat på år känns det som. Men det har inte hänt något speciellt i mitt tråkiga liv. Har precis vart sjuk i nästan en hel vecka.
 
Jag skriver detta just nu på min mobil och jag älskar hur blogg.se har gjort om appen. Det är som att blogga på datorn, man har lika många val att göra med inläggen. 
Jag hoppas det kommer funka bättre att publicera inlägg utan att behöva ha världens bästa wi-fi. Innan när jag försökt publicera inlägg när jag är på platser utan wi-fi har det inte gått. Får hålla tummarna! 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av denna lördagskväll och det tycker jag ni också ska göra!
Hur den nya appen ser ut när man gör ett inlägg. Love it!