2014 is in the house

Det har hänt många saker sedan jag senast slängde in ett inlägg här. Det har blivit ett nytt år, 2014, jag firade nyår med underbara vänner, jag var i England i en vecka och bodde hos en familj, hälften av min gymnasietid har gått och jag har påbörjat min andra halva och det har äntligen börjat snöa på riktigt.
 
I helgen trillade månadspengen in på kontot och det var längesedan (bortsett från England) jag shoppade så jag och mamma åkte till IKEA och Väla. Visar er shoppingen i ett separat inlägg!
 
Igår var det skola som vanligt, men jag åkte hem vid lunch för jag hade ont i magen och var konstant illamående. Idag har jag varit hemma och gjort ingenting, bara vilat upp mig. Tog ett glas ProViva efter middagen så ska mest troligt till skolan imorgon. Åt även årets första kiwi!
 
Innan idag på eftermiddagen och fram tills nu har jag tvättat kläder, duschat, kollat lite Hannibal och dagens Paradise Hotel. Efter duschen använde jag mig av en Fragrance Mist från Victoria's Secret, Secret Charm, för första gången. Den har en doft av kaprifol och jasmin och därför har den en väldigt blommig och fräsch doft. Jag anser också att doften är väldigt vuxen/mogen om man jämför med t.ex. Pure Seduction.