❅ Merry Christmas ❅


Dagens Låt

 
Rhythm is a dancer,
is a soul's companion.
People feel it everywhere.

Lift your hands and voices,
Free your minds and join us.
You can feel it in the air.

Sista rycket

Inget intressant har hänt den senaste veckan. Jag har pluggat väldigt mycket då det varit prov och inlämningar. I torsdags sov jag på skolan för att på fredagen gå Lucia hela dagen. Jag var väldigt trött när jag kom hem i fredags och kraschlandade direkt när jag kom hem. Att vara uppe halva natten och vakna ovanligt tidigt är ingen bra kombination.
 
I lördags hände inget speciellt förutom på kvällen då jag fick ett läppbalsam jag länge suktat efter och jag åt väldigt god mat.
 
Idag har jag gått en runda med mamma, pappa och hundarna i skogen. Mycket fin utsikt.
Resten av dagen tillägnades åt att städa, tvätta och plugga. Jag slutar skolan på onsdag så nu är det sista rycket innan jullovet!

Ännu en storm

I torsdags började stormen Sven som säkert ingen skåning har missat. Det var en klass 3 och det var inte alls kul att försöka somna den natten. Sen i fredags satt jag yrvaken vid halv sju i sängen och hade inte en aning om jag skulle till skolan då tågen var helt inställda och ingen visste om det kom ersättningbussar. Det hela slutade med att skolan blev inställd och jag sov till tolv.
På kvällen blev det julbord på IKEA och jag fick lite doftljus som nu fyller mitt rum med juldofter.
 
När jag somnade på fredagen var det fortfarande storm, men när jag vaknade på lördagen var det näst intill vindstilla och jag blev nästan blind när jag kollade ut genom mitt fönster och allt var täckt i vit snö.
Jag tog tillfället i akt och gick den så kallade Hedenrundan med hundarna. Det gick i slow motion då det var väldigt halt och jag snubblade ett x antal gånger, men det var så otroligt vackert väder och utsikten var underbar som vanligt.
På kvällen kom mina mor- och farföräldrar för att fira mamma och pappa.
 
Idag har jag inte gjort så mycket, mest chillat runder här hemma och påbörjat lite skolarbeten. Tråkigt att det började regna innan idag, nu blir det bara en massa tråkigt slask utomhus.
Tar just nu en paus från pluggandet faktist. Mamma fyller år i morgon, men eftersom min lillasyster inte är här hemma i veckorna firade vi henne idag.
Bilder från Hedenrundan